+316 401 115 23 info@bakfietselektra.nl

Wat kost een NEN keuring?

De gemiddelde startkosten van een NEN keuring liggen tussen de 450 en 660 euro. Aan de hand van de grote kan de prijs natuurlijk oplopen.

Hoelang is een keuring geldig?

De keuring Scope 10 (NEN3140 keuring) is 5 jaar geldig. Na een periode van 5 jaar wordt een herkeuring verplicht gesteld. Gebeuren er grote aanpassingen aan uw installatie is een herkeuring een advies.

Mag iedereen een NEN 3140 keuring uitvoeren?

Nee, alleen als iemand een certificaat heeft behaald voor NEN 3140 keuringen mag hij in principe een keuring verrichten. Hij is hierdoor op de hoogte van de wetten en regels. Om een keuringsrapport te laten voldoen aan de eisen van een verzekeraar moet het wel onder...

Zijn NEN keuringen verplicht?

Ja, NEN Keuringen zijn verplicht voor bedrijven om hun werknemers te voorzien van een veilige werkomgeving. Bij verzekeraars worden de keuringen verplicht gesteld om brandveiligheid risico te verlagen.

Wat zijn NEN keuringen?

NEN keuringen zijn keuringen volgens het bouwbesluit. In elektrotechniek worden hier regelmatig toetsingen en cursussen over gegeven. De normen kunnen aangepast en gewijzigd worden. Het is daarom belangrijk dat u regelmatig uw kennis bijhoudt.
Bel direct