+316 401 115 23 info@bakfietselektra.nl

Tussenmeter installeren

KOP KWH Meter installeren door Elektricien in omgeving Amsterdam

Gas en elektra wordt duurder en iedereen wil opeens weten wat hij en zij wel niet allemaal verbruikt. Hoeveel stroom verbruikt mijn warmtepomp, hoeveel stroom verbruikt mijn wasmachine en zelf hoeveel stroomt verbruikt mijn waterkoker?

Plaatsen van een tussen meter in een meterkast of erbuiten?

Het antwoord op deze vraag hangt erg af van de huidige situatie bij u thuis of op kantoor. Heeft u een grote meterkast met veel ruimte en lege modules dan is ombouwen in de meterkast geen kekke keus. Is uw meterkast echter vol met elektronica dan kunt u meter er niet in gaan plaatsen.

Hoe moet je een tussen meter aansluiten?

Het is bij het plaatsen van tussen meter belangrijk dat hij ‘tussen’ de automaat en gebruiker komt te zitten. Het liefst geen draaien in de bekabeling en een vaste positie. Kijk voor het aansluiten in het handboekje van je huidje meter.

Wat voor tussen meter heb ik nodig?

Aan de hand van de soort meting die u wilt gaan verrichten kunt u gaan kiezen tussen meters. Zo heb je tegenwoordig ook meters die je in een stopcontact steekt (al vind ik dit persoonlijk al gauw en beetje triest worden). Hoofdzaken bijvoorbeeld hoeveel fasen moeten er gemeten worden?

Waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste meter?

Kijk of de meter een keurmerk heeft en of deze voldoet aan de Nederlandse norm. Controleer tegen wat voor overbelasting de meter geschikt is.

Tussenmeter

Neem direct contact op.

Benieuwd naar onze dienstverlening? Stel hieronder dan uw vraag.

Wilt u direct een antwoord nodig? Neem dan contact op via: +316 401 115 23 (u kunt bellen of via whatsapp een bericht sturen).

Wij streven ernaar om binnen 24 uur bij een storing aanwezig te zijn.

Bel direct