+316 401 115 23 info@bakfietselektra.nl

Led spots inbouw plafond

Led spots inbouw plafond

Wilt u elektra spots inbouwen in een verlaagd plafond of werkt uw elektra installatie in uw plafond niet meer? Wij helpen u graag met het aanleggen van, hue spots inbouw, inbouw led spot, led spots inbouw. Het is belangrijk dat er een goed ventilatiesysteem wordt ingebouwd voor een verlaagd plafond. Wij kunnen een verlaagd plafond voor u maken met de benodigde spots voor verlichting en een ventilatiesysteem voor de afzuiging. 

Spots inbouwen in betonnen plafonds

Led spots inbouw 220v kunnen ingebouwd worden in uw betonnen plafond. inbouw led spots 230v zijn echter wel makkelijker in te bouwen in een verlaagd plafond of houten plafond. Wij kunnen voor u door middel van een sleuvenfrees elektra aanleggen in uw plafond. In een betonnen plafond kan dit erg moeizaam gaan en veel tijd kosten. 

Led spots inbouw verlaagd plafond 

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u momenteel een plafond heeft wat niet verlaagd is en bestaat uit beton. Voor het aanbrengen van mooie verlichting kunt u een verlaagd plafond laten aanbrengen. Door het maken van een verlaagd plafond wordt het inbouwen van de spotjes, ventilatiesysteem en isolatie heel gemakkelijk. Een verlaagd plafond aanleggen gebeurd met stuc metal of houten balken. Het aanleggen van een verlaagd plafond gaat bij ons in samenwerking met een timmerman, elektricien en stucadoor. Hierdoor kunnen wij met een snelle methode perfect werk voor u afleveren. 

Opties voor led verlichting plafond

Voor de verlichting van uw plafond kunt u kiezen voor led spots of ledstrips. Door gleuven aan de zijkant aan te brengen kan er een mooie lichtinval gemaakt worden. Wij bespreken graag samen met u wat uw wensen zijn en komen zo tot de verlichting die u wilt. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Kosten verlaagd plafond

De kosten voor het verlagen van uw plafond hangen af van het materiaal van uw huidige plafond. Bij beton kunnen de houten balken voor het plafond niet makkelijk bevestigt worden, hierdoor vertragen de werkzaamheden. Bij een houten plafond gaat het werk zeer snel en efficiënt. Natuurlijk speelt de grote van uw plafond een grote rol en het te gebruiken materiaal. Wat ook erg prijsbepalend is welke soort afwerking u kiest. Stucwerk is veruit de mooiste afwerking maar u betaalt al snel ongeveer tussen de €10,- en €20,- per m2.

Voordelen verlagen plafond

  • Mogelijkheid om goed te isoleren
  • Gemakkelijk spots inbouwen
  • Ventilatie systeem inbouwen
  • Snelle montage mogelijkheden
  • Verschillende afwerkingen mogelijk
  • Voor elke ruimte een geschikt plafond

 

elektra vervangen huis
Bel direct