+316 401 115 23 info@bakfietselektra.nl

Elektricien Amsterdam

Elektricien Amsterdam

Bakfiets Elektra is uw elektricien in Amsterdam met gecertificeerde werknemers in dienst. Onze elektriciens hebben hiervoor een opleiding gevold en zorgen door extra cursussen dat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektra. Hierbij kunt u denken aan de nieuwste normen, wetten en veiligste en duurzaamste installaties.

Onze elektriciens in Amsterdam zijn persoonlijk, vakkundig, innovatief en werken ten alle tijden op een veilige manier. Wij ontzorgen u van al uw elektriciteietsproblemen in en rondom Amsterdam. Wanneer u ons wilt bereiken, kan dit per telefoon, mail of doormiddel van ons contactformulier. Wij raden u aan ten alle tijden te werken met een gecertificeerde elektricien, zelf werken met elektra zonder de juiste kennis kan namelijk erg gevaarlijk zijn!

Elektricien Amsterdam diensten

Wij doen ons best om al uw elektra problemen op te lossen. Onze ervaren monteurs kunnen u dan ook met vele werkzaamheden van dienst zijn, hierbij kunt u denken aan:

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, wilt u andere werkzaamheden laten uitvoeren of heeft u specialistisch advies nodig van een elektromonteur, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag en streven naar heldere afspraken, afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Elektricien Amsterdam stroomstoring verhelpen

De oorzaak van een stroomstorting ligt niet altijd binnen uw eigen netwerk. Het kan namelijk ook voorkomen dat het een regionale storing is. Om dit te controleren kunt u de website van gas en stroomstoringen bekijken. Indien er hier geen melding wordt gemaakt en het licht bij de buren ook nog steeds brand, is de kans groot dat het probleem wel binnenshuis ligt.
Als u dit heeft gecontrolleerd, is het verstandig om contact op te nemen met een elektromonteur. Indien u contact met ons opneemt, sporen wij de oorzaak op en zorgen we ervoor dat u snel weer stroom heeft!

Elektricien Amsterdam spoed

Bent u met spoed op zoek naar een elektricien in Amsterdam dan is belangrijk dat u niet een verkeerde keuze maakt. Het blijft van belang dat u een bekwaam persoon in huis haalt die weet wat hij doet. Haasttige spoed is hierin zelde goed. Er zal altijd wel iemand komen als u blijft rondbellen, toch is het belangrijk om goed onderzoek te doen wie u in huis haalt.

Voor spoedhulp bij een stroomstoring of kortsluiting in de regio Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Eén telefoontje is al genoeg. Wij sturen een bekwame elektricien naar u toe. Het is namelijk niet de bedoeling dat u lange tijd zonder stroom komt te zitten.

Soorten elektra:

Buiten elektra aanleggen

Tuinverlichting aanleggen

Krachtstroom aanleggen

Horeca elektra aanleggen

Bel direct