+316 401 115 23 info@bakfietselektra.nl

Badkamer elektra

Badkamer elektra aanleggen 

Wilt u thuis elektra aanleggen in uw badkamer? In een badkamer moet rekening worden gehouden met vocht. Voor elektra zijn vochtige ruimtes een reden voor extra veiligheid. De vochtige ruimte zorgt ervoor dat elektra kabels, stopcontacten en Verlichting bestendig moeten zijn tegen deze omgevingsfactoren. Ook is het plaatsen van een Ventilatiebox in vochtige ruimtes een vereiste. Wij adviseren u graag over de badkamer en hoe u die kunt inrichten. Voor verwarming kunt u kiezen voor een elektrische vloerverwarming of cv installatie. Wilt u een compleet nieuwe badkamer laten bouwen, dan kunt u contact opnemen met RBR-Aannemers.

Elektra aanleggen

Vochtige ruimtes in de badkamer kunnen ervoor zorgen dat de badkamer snel achteruit gaat, mits deze niet goed is geventileerd. Bij het plaatsen van een stopcontact moet rekening gehouden worden met de zones (voor vochtige ruimtes zijn er 3 zones die de veiligheid eisen bepalen) die in de badkamer zitten. Wij plaatsen al uw schakelmateriaal op veilige hoogtes en afstanden voor een veilige installatie. De zones in de badkamer bepalen voor ons welke veiligheidseisen gesteld worden aan het schakelmateriaal op elke plek in de badkamer.

Elektrische vloerverwarming aanleggen

De elektrische vloerverwarming is een perfecte oplossing voor woningen waar niet gemakkelijk leidingen gelegd kunnen worden. Het verwarmt snel uw badkamer en is gemakkelijk te regelen via verschillende soorten besturingssystemen. Wilt u meer weten over het plaatsen en de kosten van een elektrische vloerverwarming? Kijk dan gerust verder op onze site.

Elektra aanleggen aarde

De aarde in uw elektrische installatie van uw badkamer zorgt ervoor dat er bij een stroomlek, de stroom zo snel mogelijk wordt afgevoerd. Daarom is het van belang alle metalen in uw badkamer te aarden. Hierdoor ontstaan er geen potentiële oneffenheden. Metalen voorwerpen zoals, leidingen, kranen, gaasmat, radiatoren en elektrische apparaten moeten allemaal goed geaard zijn. Wilt u graag contact hebben met een specialist, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor toelichting.

badkamer elektra
Bel direct