+316 401 115 23 info@bakfietselektra.nl

Groepenkast & Meterkast

Elektra aanleggen

Bent u van plan uw groepenkast of meterkast aan te passen of te vervangen, dan heeft u een elektricien nodig. Bij projecten wordt altijd gebruik gemaakt van een elektrisch schema. Bent u in en rondom amsterdam op zoek naar een erkend installateur vraag dan om goede referenties. Er bestaan veel onbetrouwbare websites die slechte vakmannen sturen. Persoonlijk raad ik werkspot voor u af.

Elektricien met spoed

Bent u met spoed op zoek naar een elektricien in Amsterdam dan is belangrijk dat u niet een verkeerde keuze maakt. Het blijft van belang dat u een bekwaam persoon in huis haalt die weet wat hij doet. Haasttige spoed is hierin zelde goed. Er zal altijd wel iemand komen als u blijft rondbellen, toch is het belangrijk om goed onderzoek te doen wie u in huis haalt.

24 uurs Elektricien

De spoedkosten (24H) servies liggen tussen de 100 en 200 euro. Hierbij horen dan de voorrijkosten kosten en het verhelpen van een storing binnen een uur. Deze kosten worden uitsluitend gerekend wanneer er binnen 24 uur 

Werkzaamheden groepenkast en meterkast

Een elektricien zet je in voor alle werkzaamheden rondom elektra in en om je huis. Omdat het gevaarlijk is om met elektra te werken is het altijd verstandig om een goede en geschoolde elektricien in te schakelen. Hieronder vind je een handig overzicht van de verschillende werkzaamheden die bakfiets elektra uitvoert.

 

 

 

 

 

Soorten elektra:

Buiten elektra aanleggen

Tuinverlichting aanleggen

Krachtstroom aanleggen

Horeca elektra aanleggen

Bel direct