+316 401 115 23 info@bakfietselektra.nl

Onderhoud

Ieder gebouw en installatie is anders. Dit hangt onder andere af van wat voor een installatie gebruikt wordt, waar en hoeveel. Wij bieden daarom per situatie een passend onderhoud en services contract aan op maat. Dit doen wij om de levensduur van uw apparaten en of machines te vergroten en storingen te voorkomen. Ook is het voor u fijn om te weten dat hetzelfde bedrijf waarbij u onderhoud doet ook voor u klaar staat als er wat aan de hand is. Wij werken samen met partners om u een 24/7 services te kunnen garanderen.

Wij bieden onze klanten de mogelijk van service en onderhoud voor alle soorten elektrotechnische installaties gemixt met pneumatiek, hydrauliek, en mechanica.

Na een persoonlijk bezoek wordt een contract opgesteld volledig naar uw wensen en de wettelijk gestelde eisen. Tevens kunt u vertrouwen op vakkundig advies. Daarnaast stellen we ook graag een overzichtelijk meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op voor onze klanten.

Wij installeren niet alleen klimaattechniek, maar geven daarnaast advies  over de systemen. Er zijn veel verschillende systemen waardoor de keuze voor het juiste systeem moeilijk kan zijn. De keuze van een systeem hangt af van het gebouw de doeleinden en het budget.

Meerjarenonderhoudsplan

​Door het maken van meerjarenonderhoudsplan geven wij u advies, zo ziet u op een lange termijn manier hoe u vooruitkomt. Dit plan geeft overzichtelijk weer wat de investering kost en welke kosten er op lange termijn bijkomen. Daarnaast kijken we naar welk systeem het beste is voor uw bedrijf of woning aan de hand van het te behalen resultaat.

Storingen

Een storing is vervelend. Om storing te voorkomen moet uw installatie regelmatig worden gecontroleerd. De fabrikant garandeert een goede, veilige en langdurige werking als de installatie jaarlijks wordt onderhouden. Kortom, een goed werkende installatie begint bij een goede inspectie en goed onderhoud. Storingen aan uw installatie komen nooit gelegen. Wij verhelpen dergelijke ongemakken snel.

Veelgestelde vragen over elektra onderhoud

Wij adviseren om elke 5 jaar onderhoud te plegen aan een installatie. Tussen de onderhoudsperiodes is inspecteren natuurlijk wel verstandig. Onderhoud is vooral nodig wanneer een installatie verouderd is. Onderhoud kan ook nodig zijn als de installatie in gevaar is gebracht door omgevingsfactoren.

Een elektrische installatie moet voldoen aan de richtlijnen van de NEN 3140.

Gemiddeld gaat een meterkast 10 jaar mee.

Gemiddeld gaat een elektrische installatie 10 jaar mee.

Bij een stroomstoring kunt u proberen de storing te achterhalen door apparaten en machines uit stopcontacten te halen. Wilt u zelf in de meterkast aan de gang gaan? Vraag hulp van een elektricien.

Bel direct