+316 401 115 23 info@bakfietselektra.nl

Elektrotechniek

Bij ons kunt u terecht voor ruime dienstverlening aan uit de elektrotechniek. Wij werken met gecertificeerde elektriciens en erkende installateurs in en rondom Amsterdam. Door de ervaring in verschillende industries kunnen wij veel verschillende dienstverlening aan bieden.

Een greep uit onze dienstverlening in de elektrotechniek:

Elektrotechnisch onderhoud

Elektrotechnisch onderhoud in 3 stappen:

  1. Beproevingen van installaties
  2. Na lopen van inspectierapporten en deze verbeteren
  3. Reparties uitvoeren aan de hand van inspectierapporten

Waarom elektrotechnisch onderhoud door Bakfiets Elektra?

Preventief onderhoud

Wij kijken naar het grootte geheel en voeren preventief onderhoud uit aan alle elektratechnische installaties waaronder:

  • Lucht behandeling systemen
  • Camerasystemen
  • Zonnepanelen

Leren

We helpen graag waar het kan. Ook door specifieke kennis over te dragen aan u zodat u zelf ook kleine onderhoudsklusjes kan doen en u geld bespaart. Zo gaan we samen voor een efficiƫnte manier van onderhoud.

Eerlijke rapporten

Al onze rapporten zijn transparant. Hierdoor weet je precies wat er moet gebeuren en waarom dat belangrijk is. Wij denken graag mee over mogelijk oorzaken van mankementen en hoe we deze kunnen oplossen.

Elektrotechnisch Montage

Bij elektrotechnische montage zijn wij gespecialiseerd in het monteren en ontwerpen van installatiekasten en verdeelinrichtingen, het maken en ontwerpen van lichtplannen en het installeren van complete licht installaties. Maar ook voor andere installaties kunt u bij ons terecht.

Aanleg elektrotechnische installaties

  • Monteren of uitbreiden van groepen in de meterkast
  • Aanleg van leidingwerken
  • Aanleg van flexibele infrastructuur, met keuzevrijheid van aansluitpunten voor stekker

Installatiekasten en verdeelinrichtingen

Wij maken verdeelinrichtingen op maat voor uw doeleinden. Een verdeelinrichting, verdeelkast, distributiekast of groepenkast is de plek van waaruit de elektrische energie beveiligd en verdeeld wordt over de elektrische installatie in een gebouw. Het maakt niet uit voor hoeveel verbruik u de verdeelrichting wilt gaan gebruiken wij kunnen voor elk soort gebruik een kast op maat maken.

Verlichting

Voor het maken van een lichtplan of het monteren van een lichtinstallatie maken wij graag met u een afspraak. Het is erg belangrijk voor het eindresultaat om een goed lichtplan in elkaar te zetten. Wij houden onze kennis over kleuren en lichtinval altijd op hoogte en delen deze graag met u. Wilt u meer weten over het maken van een lichtplan en wat hier allemaal bij komt kijken? Neem dan gerust contact op.

Elektrotechnische dienstverlening

Onderhoud

Montage

Installatiekasten

Verlichting

Bel direct