+316 401 115 23 info@bakfietselektra.nl

Horeca elektra aanleggen

Horeca elektra aanleggen

Wilt u elektra aanleggen in uw horecazaak, dan kan dat vele voordelen hebben. Vele horecazaken maken gebruiken van krachtstroom voor ventilatiesystemen. Ook kan krachtstroom nodig zijn voor frituur installatie en vaatwassers. Wij hebben in en rondom amsterdam vele horecazaken geholpen met het aanleggen van elektra. Vanwege de nieuwe verzekering eisen i.v.m. brandveiligheid is elektra in horecazaken niet meer aangelegd volgens de richtlijnen. Het is daarom ook in uw horecazaak extra belangrijk om u aan de normen te houden van de NEN 3140.

Horeca elektra aanleggen keuken

In uw keuken is het belangrijk om rekening te houden met waterschade. Wij kunnen u helpen met aanleggen van elektra in uw keuken volgens de normen. Het gebruik van spatwaterdicht materiaal verhelpt vaak storingen en zorgt voor een veilige werkomgeving. Heeft u in uw keuken elektrisch geleidend materiaal zoals een RVS keukenblad dan moeten deze goed geaard zijn om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Horeca elektra aanleggen verlichting

Ben u van plan een nieuwe lichtinstallatie aan te leggen voor uw horecazaak dan helpen wij u graag verder. Wij hebben ervaring met het aanleggen van plafond sfeerverlichting met draadloze besturing. Wilt u een lichtplan hebben voor u horecazaak dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Horeca elektra aanleggen krachtstroom

Heeft u in uw horecazaak krachtstroom nodig voor apparaten of machines dan adviseren wij u graag over de installatie mogelijkheden. I.v.m. storingen van apparaten in keukens, adviseren wij u om per apparatuur/machine een aardlekautomaat te gebruiken. Hierdoor zullen niet al uw apparaten uitgeschakeld worden bij een storing in de elektra van de keuken.


10 Tips voor Horeca elektra aanleggen

  1. Gebruik spatwaterdicht materiaal
  2. Vervang kapot schakelmateriaal
  3. Verwijder vet van elektra
  4. Gebruik geen verdeeldozen
  5. Laat uw elektra aanleggen volgens de normen van de NEN 3140
  6. Leg genoeg groepen aan in uw keuken voor verschillende machines
  7. Verwijder brandbaar materiaal van elektrische installaties
  8. Laad uw elektra op tijd inspecteren
  9. Doe een scope 10 keuring
  10. Zorg voor een goede vaste electricien
horeca elektra
Bel direct